Tulevia kakkuprojekteja varten oli täytteet testattava, mutta aikaa leipomiselle ei nyt löytynyt. Keksihyllystä tarttui sattumalta matkaan nämä tarlette-pohjat ja krustadit. Ajattelin, että täytteethän voi koemaistaa näistäkin pikku suupaloista. Krustadit on tarkoitettu suolaiselle täytteelle, mutta ihan hauskan makuinen oli makean pätkismoussen kanssa. Aivan kuin Snickers-patukka suolainen ja makea samaan aikaan. Ehdottomasti täytyy testata myös suolaisten täytteiden kanssa!
Pätkismoussea |
Sitruuna-mascarbonetäyte
Pätkismousse:
1 prk flora-vispiä
1 prk mascarbone-juustoa
1½ pss pätkispaloja
Sitruuna-mascarbonetäyte:
2 dl kuohukermaa
1 prk sitruunarahkaa
½prk mascarbonejuustoa
2-3 rkl sitruunahyydykettä
tilkka vettä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti