Puolukkamuffinssit omena-kanelirahkalla
Sitruunarahkamuffinsit
Rahka tekee muffareista unelman pehmeitä ja sopivan kosteita
Minimuffinseja... juuri sopivia suupaloja
Valion sivuilta aikanaan otettu ohje, jota sovellan aina sillä, mitä kaapista sattuu löytymään...
100 g voita
1½ dl sokeria
1 muna
1 prk maustettua rahkaa
(sitruuna ja omena-kaneli tällä kertaa)
3 dl vehnäjauhoja (laitan usein 1 dl ruisjauhoja)
2 tl leivinjauhetta
n. 1½ dl marjoja
lisäsin taikinaan reilusti vaniljasokeria sekä mantelijauhetta. Lisäksi puolukkamuffinsien taikinaan ripauksen kardemummaa.
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna. Lisää sitten rahka ja leivinjauhe-jauhoseos. Lisää viimeisenä marjat. Jaa taikina vuokiin ja paista 200 astetta n. 15 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti