Hyydykekakkujen suurena ystävänä lähdin eilen kokeilemaan pitkästä aikaa uutta reseptiä. Katselin netistä muutamia ohjeita ja sovelsin periaatteella -mitä kaapista sattui löytymään...
Pakasteessa on vielä muutama rasia viime vuoden mansikoita ja nyt on aika käyttää ne pois. Lisäksi keittiön kaapissa "kummitteli" suklaalevy. Rainbow:n hieno sveitsiläinen maitosuklaa on ihanan pähkinäinen maultaan. Mielestäni sillä saa aivan erityisen ihanan maun suklaamousseen. Kannattaa kokeilla!
Ohje
Keksipohja:
* n. 100 g Digestive keksejä
* 100 g margariinia sulatettuna
Suklaamousse:
* 200 g maitosuklaata
* 100 g Mascarpone-juustoa
* 1 prk Flora Vispiä
Mansikkamousse:
* 1 prk Flora Vispiä
* 100 g Mascarpone-juustoa
* 100 g Sunnuntai vaniljatuorejuustoa
* n. 2 dl mansikkasurvosta
* n. 3 rkl mansikka-vadelmahilloa (sattui löytymään jääkaapista jämät)
* vaniljasokeria ja sokeria ripsaukset maun mukaan
* 6 liivatelehteä
* sitruunamehua
Ja sitten vain nauttimaan...
Ylijäämävaraston ruusunen
En käyttänyt tällä kertaa reunakalvoa. Hieman jää röhelöinen jälki ilman sitä. Mutta kotona nautittavana ei haittaa!
Palanen aamukahvin kanssa...nam!
Ja siis "pieni" sellainen :)
Loput odottaa isiä työreissusta kuvun alla!
Toi mascarpone-juusto on kyllä ihan parasta... jotenkin paljon pehmeämpää kuin nämä kotimaiset tuorejuustot... nam :D -Erja-
VastaaPoista