Hyödyttömin kaikista päivistä on se, jonka aikana et naura kertaakaan
- Sebastian R. N. Champort-

sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Aprikoosi valkosuklaa-lime kääretorttu

En edes muista, milloin viimeksi olen tehnyt kääretorttua. Nyt halusin leipoa jotakin pikaista ja testata tuliaisiksi saamaani Odensenin maku-marsipaania.

Kääretortun sisällä on aprikoosihilloa ja valkosuklaa-lime rahkaa vatkatun flora-vispin kanssa. Omasta mielestä todella sopiva yhdistelmä. Eikä yhtään liian makea, vaikka siltä voisi äkkiä kuulostaa!



Kukat marsipaania ja vaahtokarkkimassaa. Lehdet marsipaania.


Kaulitsin marsipaanin niin ohueksi kuin sain. Vaalensin väriä pienella palalla valkoista sokerimassaa. Päärynän makuinen marsipaani maistuu ihanalle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti